Home Wat is KRAS Hoe werkt KRAS Presentatie Updates Contact

 

Updates

Updates voor de nieuwe KRAS app op Android, iPhone, tablet of PC gaan helemaal vanzelf. Hoe u voor de eerste keer kunt installeren op een apparaat, leest u in de handleiding

Updates voor de vertrouwde PDA-versie van KRAS komen automatich op de PDA van geregistreerde gebruikers. Met een druk op de knop 'OK' installeert u zo'n update. Maar u kunt de laatste versie ook ophalen met 'Internet Explorer' op de PDA, via onderstaande link (let op HOOFDLETTERS/kleine letters):

www.krassoftware.nl/SetupKRAS_2_24.CAB

Na het downloaden op de PDA, gaat u via het 'Start' menu naar 'Verkenner'. Zoek daarmee in 'Mijn apparaat/My Documents' het bestand 'SetupKRAS_2_24.CAB' en tik daarop. Volg dan de instructies voor installatie.

Als u gewend bent de PDA met de PC te verbinden via USB voor bijwerken van KRAS, dan kunt u de nieuwste versie van KRAS ook installeren via de PC. Ga voor uitleg naar deze webpagina.

NB: Deze versie van KRAS werkt op PDA's met Windows Mobile® 2003 tot 6.5, met Compact Framework 3.5 en nieuwer. Een installer voor het meest recente Compact Framework voor uw PDA vindt u Hier

KRAS is eenvoudig in het gebruik. Indien nodig vindt u hier een handleiding